24.11.13

Маленьке місто..

Всім привіт!
       Сьогодні я звертаюсь до вас виключно українською. Сьогодні такі часи, що поволі починаєш замислюватись: хто ти і що ти... Потрібен іноді якийсь поштовх, щоб зробити наступний крок.
       Я була у відпустці, всього лиш тиждень, їздила до маленького міста на початку Карпат. Це так мало - тиждень відпустки і так багато, щоб зрозуміти, що ти українець! Піймала себе на думці, що іноді дуже важко переходити на свою власну, гармонійну і красиву мову. І саме не на суржик, а на чисту рідну мову. В наступному пості розповім вам про мою подорож, а зараз хотілося б зазначити, що маю намір перевести свій блог на українську мову. Так, звичайно, інші дописувачі і користувачі - переглядачі не розумітимуть, тим самим аудиторія скоротиться, але є такий собі допоміжник Google, який з легкістю перекладе будь-який текст.
      Зараз, повернувшись звідти, надивившись їхнього телебачення, їхніх програм, зрозумівши, як люди живуть своєю державою, нацією, народністю, як переймаються національною ідеєю, надихавшись їхнього гірського повітря, я зрозуміла, що хочу спілкуватись СВОЄЮ, РІДНОЮ мовою.
     Думаю, багато хто мене зрозуміє і підтримає! Дякую!
     

Немає коментарів:

Дописати коментар