05.10.14

Журнал "Все о рукоделии"



В цьому році відкрила для себе журнал "Все о рукоделии" при незвичних обставинах)))
Навесні цього року поїхали ми відпочивати на Десну в будиночки. Зібралась немаленька компанія, було весело, кльово і дружньо. І, як водиться, по приїзді туди до нас стали підтягуватись ще друзі друзів. Серед усіх іншим, мені випало познайомитись з Валентиною Мнішенко. Ну і сидимо ми отак гуртом коло вогню, розмовляємо, гріємось: я з вишиванням (бо що ще на природі і лісі робити?) і вона з в'язанням))) Спілкуємось. І тут з'ясовується, що вона - дизайнер-верстальник цього журналу! Мені перепало у подарунок від неї 2 номери журналу!!!!!! З того часу купую його постійно, вже другу картинку вишиваю по схемам з нього. Дуже інформаційне видання, я вам скажу!
Та мало не пропустила я останній номер, маю дякувати Аліні, що запостила у себе інформацію про нього))) Поїхала на Петрівку і вуаля - новенький номер в моїй колекції вже є. До речі, якщо через сайт замовляти, то на 5,00 грн. дорожче виходить, але без сплати поштових послуг. Корочше кажучи, хочу його всім вишивальницям порекомендувати!!!



Те, що зацікавило мене у цьому номері:

- ось такий дракоша)) можливо колись комусь і вишию, або під наступний рік дракону)))


- колись потрібно вишити, обов"язково!


- стаття "Етнографічна вишивка", в якій було написано, серед усього іншого, про Ольгу Петрівну Косач, маму Лесі Українки. Про її колекцію зразків вишивки, одягу, писанок, орнаментів.


- показала сестричці ці картинки, зразу ж отримала замовлення на вишивання! Зроблю!



- ну і звичайно ж не обійшлося без теми моря))) Вже примітила кому подарую до дня народження ці три картинки. Поки це таємниця, колись розповім!


Ось такий він вийшов цікавий останній номер журналу. Дуже, дуже, дуже рекомендую всім вишивальницям його купувати! Раніш я скептично ставилась до друкованих видань на тему рукоділля, а ось тепер змінила свою думку, вже назбирала 5 номерів і на цьому зупинятись не збираюсь)))) Це ж таки скарб!!!






5 коментарів:

  1. Дякую, що згадали))) Приємно, що стала в нагоді)

    ВідповістиВидалити
  2. Цікаов було б почитати інтерв'ю з вашою знайомою)

    ВідповістиВидалити
  3. Шо маєте на увазі?)
    Ми тоді просто сиділи купкою біля вогнищя, їли шалик і розмовляли))) Народу було дуже багато і з-поміж усіх інших я за вишиванням, а вона за в'язанням))) У неї ще маленька донечка є, така кумедна))) Просто там, на відпочинку, я б ніколи не сказала, що вона може займати посаду в такому цікавому журналі)))) Ми з нею тоді знайшли спільну мову і вона навіть запропонувала, аби я написала їй, показала свої роботи, можливо, вона б розмістила їх... Але якось тоді у мене не склалось, чи то я не придала значення особливого цій зустрічі)))))) Ото я такий турок!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Треба виправлятись! Хотілося б побчити вас в журналі) Кажу про те, що мені було б цікаво дізнатися, як вона вибрала саме цю роботу? чи займається вишивкою у вільний час чи на роботі її вистачає? Як створюється журнал? Як обираються дизайн? Якщо будете щось подібне організовувати, дайте знати, я ще питань назбираю)

      Видалити
  4. При можливості обов'язково про все розпитаю і відзвітуюсь!

    ВідповістиВидалити