17.09.14

Плани на найближче майбутнє!

Ну ось і закінчила я свою "Весняну дівчинку", зараз взялась за "Райський куточок". Захотілось невеличких робіт, масштабна одна відкладена, ага, ага, оте "Море". Так цікаво - ось пишу і згадала, що вона у мене "в процесі" лежить на підвіконні. Ні, обов'язково її дошию, тут без питань! Як же без моря! Але останнім часом потягнуло на яскраві кольори, такі теплі, майже осінні мотиви) Чи то осінь вже у дверях?





Люблю я осінь. Зовсім недавно збагнула, що осінь - моя найулюбленіша пора року... Саме тепер можна заспокоїтись після весняно-літнього піднесення, саме тепер можна пити каву або чай, сидячи вдома, коли на дворі дощ... Саме тепер можна спостерігати за барвами та кольорами природи, які так швидко змінюються! Для мене така собі натхненна пора року. Коли пишуться вірші, думаються думки, робляться якісь підсумки... Так, так, саме так! Не в кінці строго року, як це прийнято вважати, а саме зараз... Люблю холодні осінні ранки, коли закутавшись по вуха у шарфика біжиш на роботу, люблю теплу чашку в руках, люблю останні промені сонечка, що потроху відступає від землі... Осінь.... Яка ти красива!
Тому саме зараз хочу наповнитись цими барвами, запам'ятати їх д наступного року, де знову можна буде насолодитися цим видовищем!

Ой, відволіклась! Я ж до чого це все пишу!
От як дошию "Райський куточок" так одразу приступлю до однієї з цих красунь! Так вони мені сподобались!!!! Так хочеться чогось цікавенького, миленького і свого, українського у хату. Ось вони і поповнять мою колекцію:




Усім гарно дня!!!!! І до зустрічі!)))

2 коментарі:

  1. Дуже сподобались ваші красуні (хочеться подивитися на оформлення в готовому вигляді), а також запрошення на горнятко кави) Після цього не могла не зайти. Буду рада бачити вас також і в себе http://vyshivalinka.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за відгук, Аліночка! Які ж ми невгамовні))) Я ось за останні три дні монохромчик вишила))) Тепер повертаюсь до "Райського куточка")))
    Побувала і у Вас - тепер ми товаришуємо! ;-)

    ВідповістиВидалити