29.11.14

Новий звітик "На посагу"

Отож так надихнулась (читайте попередній пост), що вирішила поділитись наступним етапом моєі праці!


Зима надихає!

Отак от прокидаєшся, а за вікном пух. Такий біленький, м'який і маєш тільки підставити долоньки, як вони наповняться цікавинками. І так тепло на душі стає, так затишно....
Щороку ми з мамою іздимо у Трускавець, аби трішки відпочити (це я), розвіятися, підлікуватись (це мамі), така собі традиція у листопаді чкуронути туди. А в цьому році не вийшло і ми удвох згадували наші вранішні прогулянки там, передзимові гори, свіже повітря і якесь затишшя.... Чомусь тягне нас туди постійно.... Повертаючись назад завжди привозили у Киів сніг. В цьому ж році сніг не діждався і прийшов сам, без нас. Пообіцяла мамі, що поідем весною.
Але до чого це я все. Тільки що визирнула у вікно і побачила ось що
Це ліс. Ага, справжній ліс. 
Неможливо втриматись, аби не поділитись. 
Ось так побачила пухнасту красу і надихнулась! Закуталась у пледика, увімкнувши Nat Geo Wild взялась за улюблене заняття - вишивання. А поруч - гаряча чашка чаю та книжечка Надійки Гербіш.... І так воно на душі тепло і затишно стало.... Знаєте, вже давно я не відчувала такого спокою в собі. 

P.S. Комусь потрібно подорожувати, комусь купити нові капці, або сумочку, комусь на Bentley розсікати, а мені зараз потрібен спокій і голка з ниточкою... Скажете - нию і скиглю? Зовсім ні, просто вчусь пріорітети розставляти і вибирати найкраще для себе. Чого і вам усім бажаю!
З зимовими вихідними вас!



20.11.14

Я у шоці - ціна на муліне....

Хочу поскаржитись тут.
Вчора була в місті і по дорозі забігла за ДМС, спочатку в магазин "Фурнітура", а потім у "Тканини". Ціни мене не посто вразили, а увели у шок! В першій крамниці вартість моточка 8,40 грн., в другому - 8,00 грн. У мене питання: якщо на Петрівці нитки коштують 7,50, то яка сума накрутки йде в магазинах, 250%, чи що? Мені от цікаво, яка собівартість, або ні, яка сума закупки? Можу припустити, що десь 4,50.
Ха!!! Залізла в Нет і побачила, що на колективних закупках ціна 4,30-4,40 це вже з доставкою!!!!! Тобто виходить, що на Петрівці націнка десь відсотків 60, а в магазинах 100-150!!!! Знаєте, як економіст можу сказати, що адекватна націнка на товар в усьому світі 25-40%, це сума, яка породжує здраву конкуренцію і немалий прибуток. В противному разі в гру вступає антимонопольний комітет. Тоді я не можу зрозуміти, чому я маю переплачувати на бажанні когось загребти більше? Ні, звичайно, я ж можу і не купляти, ну вибачте, але ж це товар! Тобто, мені легше одного разу витратити кошти, закупити по ціні 4,40 всю палтіру і не мати проблем, підкупаючи по одному моточку по ціні 8,50, або й 7,50. Ну це просто аут!
Ще ось питання назріло: чому цими магазинами (кажу про перший зазначений, велика сітка по всьому місту) не проводяться елементарні маркетингові дослідження? Невже вони не розуміють, що фіг з ним, я краще на Петрівку поіду, ніж тут по такій ціні купувати. Ну добре, це щодо ниток.... Але ж, судячи з усього, ціна на тканини у них теж з накруткою під 100%!
І знаєте, люди купують.....
Отак, блін, усе у нас в державі робиться.... Моєму гніву немає меж!

18.11.14

З почином "На посагу"

Привіт, дівчатка!
Ну ось хочу показать перші кроки в цій картинці. Дуже кольорово вийде, я думаю. Такі насичені кольори, реально око радується)))) Навіть яскравіше, ніж моя "Дівчинка-весна".

Але трошки важкувато вишивать: тканинка Аіда 16, мілко після 14-тоі, ще й голочка менша, єлє тримаю ;-)))) Мене ще виручає рамочка, нарадуваться не можу, добре, що колись грошей не пожаліла, треба, мабуть, ще меншу купить. Хом'як в мені таки живе)))

Ну, поки що ось, а далі звітуватиму обов'язково!
Всім гарного дня!!!;-)


15.11.14

Моя галерейка)

Ні, дівчатка, не залишу я вас у спокої сьогодні)))
Вирішила на днях привести до ладу свою галерейку балконну, то похвалюсь фоточками)))))
Трохи поміняла картинки місцями, все це діло в кучку зібрала.
Радує те, що місця на балконі ще ой-ой-ой як багато є))))))


Ось це робота моєї мами:


Вишивання гобеленом. Що воно і як до нього підступитись?

Доброго ранку!
Я вже тут!))
Сьогодні неділя - той день, коли можна займатися нічого-не-робінням, валянням-спанням-гулянням, фільмодивлянням та кавунапуванням (якийсь каламбурчик вийшов) ;-)!!
Але це іншим можна, а мені - нельзя, бо як ви пам'ятаєте, я вчора почала нову роботу і сьогодні повністю присвячу цьому день. Тим більше, що завтра мені на роботу не йти, я у ВІДПУСТЦІ!!!! З чим себе, власне, і вітаю. Поприбираю завтра, правда ж?)))
Так от. Сьогодні такий день, коли можна зібратися з думками і написати ще один пост на цікавлячу мене тему.

Перша картинка від "Мережка"

Добрий вечір, дівчатка!
Сьогодні я вкотре відмітилась на Петрівці.
Не втрималась і накупила всякого добра на "На посагу" від Мережки.
Зараз буду займатись))
Але хочу ще й понить вам тут((( От так от, тепер ДМС коштує 7,50((( А ще вора були по 7,00 грн!!! І знижка тільки від 50 моточків. Хм.... Мусила брать, нікуди не діться. Це як недавно у нас з чоловіком діалог відбувся:
- слууухай, мені нитки потрібно купити, вони французького виробництва, але дорого коштують, але іх можна замінити на російські дешевші.
- бери французькі....
- але ж вони дорогі!
- свобода дорого коштує!
)))))))) ото так і живемо))))))

А ще я купила один моточок СХС, китайського аналогу ДМС, вирішила спробувати, як воно піде і чи не полиняють, побачимо. Ці коштують 1,90. Суттєва різниця в ціні, чи не так? Але побачимо, як воно піде.

Ну що ж, з почином мене!
А вам усім - легких хрестиків та помірних витрат!
P.S.: і з суботою вас усіх!;-)