12.07.14

"Райський куточок". Підготовка.

Усім привіт!
Сьогодні вже неділя і я до вас з новинами. Встаю я рано, тож сьогодні шестигодинний під'йом не минув для мене даром)))))
Ось мій звітик з підготовки до нової майбутньої роботи. Каюсь, не втрималась і трішки вже почала))))) Це як ото цукерки купувати, поки обгортку не розвернеш і не вкусиш - діла не буде!)))

Усім гарного дня і натхнених вихідних!!!


11.07.14

Подаруночок від знайомої Наталочки або як я готуюсь до подорожі...

Допис № 3.
А ось тут вже трішки про мою відпустку. В цьому році так співпало, що ми вперше вирішили почимчикувати у відпустку за кордон і одночасно наш постійний курорт Крим закрив дверцята. Тож поїдемо. Куди - поки не скажу, а потім опублікую невеличкого звітика-розповідь. Обов'язково візьму із собою щоденничка і буду занотовувати все найцікавіше, аби потім з цікавинкою та фото показати вам ;-)
Так от. Збираємося ми вже чи не місяць, плануємо, готуємось. І не тільки готуємось по речах, багажу, а й омуніція відповідна повинна бути. Прапорець в машині вже є, стрічечки також. Офіційний жовто-блакитний манікюрчик у мене також буде (ну, а як же без нього?) Соромно, але з вишиванками якось не склалось... Та то нічого. Думаю, у наступну подорож я їх вишию. Сама. А то ще купувати... Ні. Вишию. А ще до всього набору українських ознак у мене додався подаруночок від знайомої Наталочки, золоті ручки якої зробили для мене ось що:





Ось такі стрічечки вона мені нав'язала! Як вам? Думаю, буде кльово, правда? Радуюсь як дитя! Чого мені ще в житті потрібно, а?))))
Тож я не знаю, хто там і як, а я о відпустки готова на всі сто!
Поїдемо відпочинемо, побачимо світ, а заодно покажемо усім, що ми - з України! ;-)

Ну ось на сьогодні і все... Хоча ні, приїду з Петрівки, обов'язково відмаячусь і похвалюсь скарбом на "Райський куточок". Тож до зустрічі! ;-))
Заходьте до мене, чекатиму! ;-)

"Райський куточок"

Привіт усім у моєму наспуному дописі!
Так от. Новина № 2. Як почала я вишивать "Україночку", чи "Сонячну дівчинку" (як кому заманеться), зрозуміла, що надто швидко вона у мене просувається. І як поїду у відпустку, то неодмінно її там і дошию. А що ж далі? Поки до мого "Моря" повертатись не хочу, ще трошки відпочину від громіздкої праці, тому захотілось ще чогось сонячного, теплого та милого серцю вишить. І тут же натрапила на іншу картинку з того ж таки журналу "Все о рукоделии", № 4 (19) за травень 2014 року і знайшла там ось таку красу:

                                                

Картинка невеличка, розміром 30*55 см, в палітрі ДМС на 20 кольорів. Думаю, це буде ще один кольоровий додаток у мою колекцію - галерейку!
То сьогодні субота, а я чимчикую на Петрівку за скарбом. Аякже?! Де ж я потім по Європі буду бігать та тканинку з ниточками шукать? Якщо комусь захотілось і собі таку красу, звертайтесь, надішлю схемку!
P.S.: і звичайно ж, як почну роботу, то буду звітувати! ;-))

P.P.S: давайте далі, до мого наступного посту, чекаааю!

Звітик № 1. "Україночка"

Доброго всім раночку!
Ну що, минув тиждень, а у мене купа новин!
По-перше, я скоро їду у відпустку і це безмежно радує! По-друге, трохи просунулась у вишиванні моєї сонячної дівчинки! Небагато, але все ж таки прогресик є (я ж іще працюю на роботі), про що свідчать наступні фото:


Ось потихеньку просувається моя робота. Якщо чесно, то вишивається легко і яскраво! Палітра безмежно радує, думаю, вийде щось мега-позитивне, світле, а особливо - літнє, що звичайно ж буде в зимовий час нагадуванням про літо-літечко;-)

А ще є дещо цікавеньке у мене, але дізнаєтесь про це, якщо завітаєте у наступний запис, бо все ж таки, як-не-як, цей - про просування моєї роботи, тому мерщій до наступного мого допису, чекаю вас там!!!))) 


05.07.14

Нова робота - "Україночка"

Ну що ж, сьогодні субота, сонячний день і у мене нова робота. Тільки почала. Не втрималась)))
Знайшла цю схемку в журналі "Все о рукоделии". Така собі квіткова україночка у мене вийде. Зараз ще в процесі один проектик, про який я писала - "Море" і там ну дуже багато напівхрестиків і за простими хрестиками я встигла скучити, тож із величезним задоволенням взялась за цю україночку. Палітра кольорів не просто радує, а надихає неймовірно! Хочу вишить цю красуньку дуже-дуже!! Буду розповідати далі, як воно у мене виходить)))